© 2019 by Systems Enlightenment Oy, y-tunnus 3106481-6

  • Tykkää meistä Facebookissa!
 
 

Systems Enlightenment
tuo organisaatioosi elävää ymmärrystä siitä, miten ihmissysteemejä kehitetään oikeasti, eikä vain pintatasolla.

Systeemiajattelu on monelle tuttua, mutta Systems Enlightenment tuo sen aivan uudelle tasolle:

 

  • Kaiken keskiössä on ihminen – systeemien on palveltava ihmistä ja elämää

  • Ihminen on supersosiaalinen – alitajuiset suhteet ja dynamiikat ohjaavat hänen toimintaansa ja vaikuttavat kaikkeen hänen tekemiseensä

  • Organisaatio on osa laajempaa ekosysteemiä ja myös oma itsenäinen systeeminsä

  • Koko systeemin kehittäminen: prosessit, johtaminen, vuorovaikutus ja kulttuuri käyttäytymisen tasolle.

Systems Enlightenment

 Autamme organisaatioita palvelemaan paremmin ihmisiä ja elämää.

Varaa ilmainen 1,5 tunnin demo yrityskulttuurin kehittämisestä hyödyntäen systeemistä ymmärrystä!

Klikkaa alta ja varaa yrityksellesi aika!

Palvelumme

 
 

Tekniikan tohtori (työpsykologia) Jani Roman on Systems Enlightenmentin perustaja:

Olen tukenut useita Suomen suurimpia fuusioita yhteisen yrityskulttuurin luomisessa, kehittänyt johtoryhmiä ja tiimejä sekä vuorovaikutusta kaiken kokoisissa organisaatioissa monilla toimialoilla ylimmältä tasolta ruohonjuuritasolle.

 

Olen kehittänyt ja tutkinut organisaatiokulttuuria, johtamista ja vuorovaikutusta yli 25 vuoden ajan. Systeemistä konstellaatiota olen tehnyt ja tutkinut 17 vuoden ajan. Viimeisten kolmen vuoden ajan painopisteeni on ollut systeemisen konstellaation kouluttamisessa – mikä on samalla ollut uskomaton oppimismatka ihmisyhteisöjen ja -yksilöiden dynamiikkoihin.

Tekniikan tohtori (työpsykologia), energia- ja tuotantotalouden DI, Master of Quality, psyko- ja sosiodraaman TRO, systeemisen konstellaation ohjaaja ja kouluttaja, mindfulnessohjaaja, työnohjaajakouluttaja, coachkouluttaja

Kyllä, me kasvamme! 

Meitä on jo neljä, ja kohta kuulet meistä lisää...

 

Kehitämme johtamista, autamme muokkaamaan yrityskulttuuria ja lisäämään tehokasta, arvostavaa ja organisaatiota läpileikkaavaa dialogia.

Missiomme on kirkas: auttaa yrityksiä palvemaan entistä paremmin ihmisiä ja elämää.

 

Sijoitumme aluksi pääkaupunkiseudulle ja Turkuun, mutta toimimme tarvittaessa kaikkialla missä asiakkaamme ovat – missä organisaatioita halutaan kehittää palvelemaan entistä paremmin ihmisiä ja elämää.

 

Osaamme valmentaa, coachata, vetää johtoryhmien ja tiimien kehitysprosesseja, analysoida yrityskulttuuria ja luoda innovatiivisia keinoja kehittää sitä, kehittää prosesseja – ja ymmärrämme liiketoiminnan haasteita: vain kannattava toiminta luo mahdollisuuksia.

 

Me olemme ihmisiä, jotka ymmärtävät miten ihmisyhteisöt toimivat ja millaiset dynamiikat vaikuttavat niiden onnistumiseen. Olemme ihmisiä, jotka haluavat asiakkailleen hyvää. Ihmisiä, joita siivittää halu antaa parastaan ja kasvaa itsekin ihmisinä.

 

Jos yllä oleva kuvaus tuntuu sopivan sinuun, ja sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto, uskallusta ja tarmoa myydä missiotamme asiakkaillemme, sopivaa osaamista, mielellään Pieniä ihmeitä™ -koulutus tai vähintään vastaava osaaminen systeemisestä ymmärryksestä – ja halua kehittyä, niin lähetä minulle avoin hakemus!

 

Valitut saavat kiinteän kuukausipalkan, upean työyhteisön, mahdollisuuden todella vaikuttaa suomalaisen työelämän kehittymiseen ja myös kasvaa itse ihmisenä.