Culture Enlightenment – yrityskulttuurin ytimeen

23.1.2020 Espoo

 

Haluatko ymmärtää, miten yrityskulttuuri muodostuu ja miten sitä voidaan kehittää syvällä tasolla? Entä jos kulttuurin näkymättömät dynamiikat voitaisiin tehdä näkyviksi – ja niihin voitaisiin oikeasti vaikuttaa?

 

Kurssi sopii sinulle, jos

  • olet yritysjohtaja, joka haluat saada henkilöstösi koko kapasiteetin käyttöön ja oikeasti saavuttaa strategianne ja tavoitteenne

  • haluat kehittää johtamistasi managementista leadershipiksi

  • haluat ymmärtää mikä ohjaa ihmisiä yhteisöissä ja miten heihin voi vaikuttaa

  • haluat saada konkreettisia keinoja ja tukea oman yhteisösi kehittämiseen

  • haluat oppia, miten systeeminen konstellaatio voi tukea tavoitteidenne saavuttamisessa

Organisaatiokulttuurin isä Edgar Schein kuvasi, että yrityskulttuuri jakaantuu kahteen osaan: näkyvään eli artefakteihin, ja näkymättömään eli syviin uskomuksiin. Tuo näkymätön ohjaa näkyvää – ja usein sanotaankin, että ”kulttuuri syö strategian aamupalaksi”.

 

Yrityskulttuurin voima on siis suuri. Se vaikuttaa aivan keskeisesti miltei kaikkeen tekemiseen ja myös siihen, miten organisaatio voi onnistua tavoitteidensa saavuttamisessa.

 

Tällä kurssilla opit kaiken yrityskulttuurista, mutta vieläkin enemmän… pääset beyond eli kulttuurin ytimeen. Tätä et voi enää oppia kirjoista, sillä sinun on nähtävä ja koettava se elävänä prosessina todellisten dynamiikkojen äärellä.

 

Systeeminen ymmärrys nostaa meidät aivan uudelle tasolle. Ja tässä systeeminen ymmärrys tarkoittaa ihmissysteemien ymmärtämistä, ei perinteistä mekanistista tarkastelua.

Kurssi muodostuu kolmesta osasta:

  1. Webinaariluento 9.1.2020: Mitä yrityskulttuuri on – mitä siitä tiedetään, ja beyond eli systeemisen ymmärryksen tuoma uusi taso. Miten kulttuuria kehitetään systeemisesti?

  2. Päivä 23.1.2020: Yrityskulttuurien taustalla vaikuttavat dynamiikat – kulttuurin johtaminen. Kokemuksia systeemisestä konstellaatiosta ja sen tuomista mahdollisuuksista. Konkreettisia keinoja kehittää johtamista ja johtajien itsetuntemusta sekä heidän vaikutustaan työyhteisöön.

  3. Webinaariluento 5.2.2020: Yhteenveto ja jäsennys. Mitä teet seuraavaksi työyhteisössäsi.

 

Aika & paikka

Lähipäivä pidetään 23.1.2020 klo 9:30-16, ensimmäinen webinaariluento 9.1.2020 klo 10-11:30 ja toinen 5.2.2020 klo 10-11:30. Webinaariluennoista tulee tallenteet, joten jos et jostain syystä pääse mukaan, et kuitenkaan menetä niitä, vaan voit katsoa ne itsellesi sopivana ajankohtana.

Paikka on Scandic Espoo, Nihtisillantie 1.

Hinta ja ilmoittautuminen

 

Kurssin hinta on 890 euroa + alv (1 103,60 €), mutta kun ilmoittaudut 13.12.2019 mennessä, pääset mukaan hinnalla 850 euroa + alv (1 054 €).

Ilmoittaudu osoitteeseen jani.roman@systemsenlightenment.com. Voit rekisteröityä myös alta heti.

Kouluttaja

TkT (työpsykologia) Jani Roman on yksi kokeneimmista yhteisen kulttuurin rakentajista fuusiotilanteissa sekä systeemisen konstellaation pioneeri Suomessa (hän on mm. auttanut useissa Suomen suurimmissa fuusioissa). Jani on väitellyt työpsykologiasta vuonna 2005 aiheesta dialogi organisaatiokulttuurin kehittämisen menetelmänä, ja sen jälkeen tutkinut työyhteisöissä vaikuttavia näkymättömiä dynamiikoita ja niiden näkyväksi tekemistä systeemisen konstellaation menetelmällä mm. Työsuojelurahaston tuella.

 

Systems Enlightement on johtamisen ja yrityskulttuurin kehittämiseen erikoistunut konsultointiyritys. Se perustuu yli 20 vuoden kokemukseen vaativista kehityshankkeista. Yrityksemme kasvaa voimakkaasti ja rekrytoimme lisää kokeneita systeemisesti orientoituneita työyhteisöjen kehittäjiä.

 

Share the amazing things customers are saying about your business. Double click, or click Edit Text to make it yours.

Share the amazing things customers are saying about your business. Double click, or click Edit Text to make it yours.

Share the amazing things customers are saying about your business. Double click, or click Edit Text to make it yours.

Share the amazing things customers are saying about your business. Double click, or click Edit Text to make it yours.

© 2019 by Systems Enlightenment Oy, y-tunnus 3106481-6

  • Tykkää meistä Facebookissa!