© 2019 by Systems Enlightenment Oy, y-tunnus 3106481-6

  • Tykkää meistä Facebookissa!

JOHTAJIEN SYSTEEMINEN AAMU
20.3.2020 klo 9-12

Kalastajatorppa

Hae 6.3. mennessä maksuttomaan Johtajien systeemiseen aamuun 20.3. ja koe, miten organisaatiosi näkymättömät dynamiikat tulevat näkyviksi.


Hapuiletko sumussa vai näetkö mistä toimintanne ja kulttuurinne nousee? Erotatko vaatimukset todellisista tarpeista? Haluatko kasvaa johtamisessasi uudelle tasolle? Hae maksuttomaan Johtajien systeemiseen aamuun (20.3. klo 9-12), jossa saat uutta ymmärrystä organisaatiosi mahdollisuuksista saada kapasiteetti täysimääräisesti käyttöön siihen, mihin pitääkin. Opit ja ennen kaikkea koet, miten rakennetaan psykologista turvallisuutta ja onnistumista luovaa kulttuuria.


Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus saada luottamuksellisessa pienryhmässä huippuluokan tukea johtajuuden ja organisaatiosi kehittämiseksi.


TkT (työpsykologia) Jani Roman on Systems Enlightenment Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja ja tehnyt uraauurtavaa työtä organisaatiokulttuurin ja alitajuisten dynamiikkojen tunnistamiseksi ja kehittämiseksi. Hän on kokeneimpia yhteisen kulttuurin rakentajia fuusioissa Suomessa. Jani on systeemisen konstellaation pioneeri, hänellä on kokemus yli 25 vuoden ajalta vaativista organisaatioiden kehittämisen prosesseista, ja hän on myös arvostettu terapeutti. Hänen työnohjaukseensa hakeutuu erityisesti kokeneita ammattilaisia.


Systems Enlightenment Oy auttaa vapauttamaan organisaatiosi kapasiteetin siihen mihin pitääkin - yhdessä. Olemme yrityskulttuurin ja johtamisen kehittämiseen erikoistunut konsultointiyritys. Tarjoamme kokonaisvaltaisia organisaatiokulttuurin kehitysprosesseja, johtoryhmien sparrausta, systeemistä coachausta ja johtajien itsetuntemuksen kehittämistä. Erityistä on syvällinen systeeminen ihmisymmärrys yhdistettynä liiketoiminnan ymmärtämiseen.


Mukana aamussa ovat Systems Enlightenment Oy:n senior partnerit KTM, johdon ja esimiestyön työnohjaaja, Annika Vilkki, DI, terapeutti Teemu Tuuli ja Certified Board Member, coach Päivi Hietanen. Kaikki ovat kokeneita yritysjohtajia, valmentajia ja mentoreita.


Hakijoiden joukosta valitaan kuusi osallistujaa tähän ainutlaatuiseen aamutilaisuuteen – hae siis heti!


Tilaisuus on valituille maksuton ja sisältää aamupalan ja lounaan.


Johtajien systeeminen aamu 20.3. klo 9-12. Paikka Kalastajatorppa. Hae 6.3. mennessä!

Yhteystiedot tulevat vain Systems Enlightenment Oy:n käyttöön eikä niitä luovuteta eteenpäin. Otamme kaikkiin hakijoihin yhteyttä henkilökohtaisesti.

Haku Johtajien systeemiseen aamuun